Lichaamsbehandelingen                                               
 
Wellness
 
 
Salon Noblesse Oblige kunt u genieten van een gevarieerd aanbod aan diverse lichaamsbehandelingen.
 
Naast onze exclusieve Spa Senses behandelingen, heeft u de volgende mogelijkheden:
 
traditionele lichaamsmassage
Gespannen schouders/rug, dus tijd voor u zelf. Geniet van een heerlijke rugschoudermassage of een totale lichaamsmassage met essentiële oliën. Deze zorgen voor een intens gevoel van welzijn voor lichaam en geest. U voelt zich na afloop weer herboren.
Sun massage / Sun Moon & Earth massage
deze is gericht op het openen van de energiebanen om u zo ontspanning en energie te geven. De meridianen moeten worden beschouwd als rivieren. Als er een meridiaan wordt geblokkeerd ontstaat er een gebrek aan evenwicht in de organen. De Earth, Sun & Moon massage is gebaseerd op het Yin Yang principe. Iedereen heeft Yin- en Yang-energie in het lichaam. Een lichaam dat in balans is, kan afhankelijk van de situatie meer Yin of meer Yang zijn. Maar bij sommige mensen heeft een van de twee energieën de overhand. Deze disbalans moet worden hersteld.
 
Lymfedrainage / massage
Vocht kan zich ophopen omdat het niet goed kan worden afgevoerd door de lymfevaten. Het resultaat kan zijn dat deze vochtophoping niet alleen het gezicht ontsiert, maar ook vervelend kan aanvoelen.
 
Lymfedrainage is een massagemethode om overtollig vocht af te voeren. In de salon kan deze methode ook als extra massage ter ontspanning en ter afvoer van afvalstoffen worden gegeven. Meerdere behandelingen kunnen nodig zijn. Een groot aantal cosmetische chirurgen verwijzen hun patiënten door voor deze massagemethode. Het genezingsproces wordt positief beïnvloed indien deze gepaard gaat met een aantal lymfedrainage behandelingen, maar ook bij een onrustige huid, of acne heeft manuele lymfedrainage een goede werking.