Pupa

 PUPA   MILANO                                                              
 
Verkoopproducten         Pupa nieuws

 

Pupa make-up is innovatief en betrouwbaar door de samenstelling. Mooi, uniek en
functioneel door het design. Deze originaliteit is zelfs in 1997 beloond met een Oscar.
Kwalitatief is de make-up hoogstaand en voorzien van de nieuwste grondstoffen en
exclusieve formules. Alle Pupa make-up producten worden volgens een en hetzelfde
principe ontworpen en geproduceerd. Te weten:
 
  1. Houdbaarheid: door de vernieuwde samenstelling zijn alle producten Long Lasting. De kleuren houden extra lang en blijven uren achtereen mooi zitten.
  2. Hypoallergeen: Alle producten van Pupa zijn hypoallergeen! De kans op een allergische reactie met Pupa make-up is nihil. De producten voelen comfortabel en zijdezacht aan.
  3. Niet op dieren getest: De producten worden niet op dieren getest. Hiervoor worden vrijwilligers ingezet.
  4. Comfort: Alle producten zijn soepel en satijnzacht van samenstelling. Niet alleen tijdens het aanbrengen maar gedurende de gehele dag geeft de make-up een aangenaam gevoel en hoeft het nauwelijks te worden bijgewerkt.
  5. Uitstraling: Nieuw is de aanwezigheid van micro-pareltjes. Deze zorgen voor een licht corrigerende werking waardoor onder alle soorten licht de make-up onberispelijk mooi blijft. Of dit nu kaarslicht of daglicht is, de micro-pareltjes weerkaatsen en filteren een teveel of teveel aan licht.
  6. Kleurengamma: De ontwerpers van Pupa gaan alle beurzen op het gebied van mode en stoffen af om de hedendaagse trends te onderzoeken. Op deze manier zet Pupa een nieuwe trend in voor de nieuwe looks die gepresenteerd worden in het voor en najaar.
  7. Tocopherol: Alle producten van Pupa (behalve nail enemal) bevatten tocopherol. Dit door Pupa gepatenteerde ingrediënt werkt tegen vrije radicalen en gaat veroudering van de huid tegen. Tevens werkt het vochtbindend. Pupa heeft een trend gezet door dit ingrediënt aan al haar make-up producten toe te voegen.

                                                                                                                             PUPALASH mascara energizer