IBIO , De afslankmethode van bekend Nederland                                


Health     Afslanken     SCULPT 3D       

 
 

Wat is IBIO? 

IBIO is een innovatieve afslankmethode ontstaan vanuit een unieke samenwerking met het Dirk Zoutewelle Instituut, orthomoleculaire specialisten, topsporters, sportleraren en een neuro-biochemicus.

IBIO is volledig natuurlijk hypoallergeen en vervaardigd volgens een bijzonder procedé, de combinatie van de hoogwaardige IBIO ampullen en IBIO multivitaminen tezamen met de door TV kok Caspar Bürgi opgestelde eetrichtlijnen zijn volledig op elkaar afgestemd.
 
De IBIO ampullen bestaan uit hoogwaardige aminozuren. Aminozuren zijn nodig bij de opbouw van spieren, maar ook van de huid, haar, nagels en alle andere weefsels.
De IBIO ampul is extra krachtig omdat er meer opbouwstoffen aan zijn toegevoegd. Uw stofwisseling wordt geactiveerd waarbij vetophopingen (buik, billen, dijen of heupen) verminderen of zelfs verdwijnen zonder dat uw spiermassa verliest. Verder zorgen de IBIO multivitaminen ervoor dat u tijdens de IBIO kuur alle benodigde vitaminen en mineralen binnen krijgt. 
 
IBIO is geschikt voor iedereen die graag op een gezonde manier wil afvallen en fitter worden. Breng je lichaam meer in balans met deze IBIO-kuur. Geniet van lekker en gezond eten en begin je dag met de IBIO ampul en multivitaminen en ervaar zelf het geheim van bekende Nederlanders.
 

Afbeelding invoegen

 

 

 IBIO, ERVAAR ZELF HET VERBLUFFENDE RESULTAAT! 
 

IBIO IN HET KORT:
 
  • Afvallen op een gezonde en effectieve manier
  • De standaard IBIO kuur duurt 24 dagen (langer is mogelijk)
  • Overtollig vet vermindert (met name buik, billen, heupen)
  • Gemakkelijk vol te houden
  • Volledig natuurlijk product
  • Lekker en gezond eten
  • Recepten van TV kok Caspar Bürgi online
 
 
 
 
 
  Afbeelding invoegen 


Persoonlijke begeleiding, inspiratie en motivatie


U heeft bij ons de unieke mogelijkheid om persoonlijk begeleid te worden door onze lifestylecoach & voedingstherapeut André Tekke.  
U komt gemiddeld 1 keer per week in  onze salon voor begeleiding, waarbij o.a. gewicht, spiermassa en vetpercentage worden gemeten.
Profiteer van zijn ruime ervaring en ga voor het optimale resultaat!
 
 
Kosten

De kosten van een 24 daagse IBIO lifestyle programma bedraagt € 129,95 
Persoonlijke begeleiding / coaching is mogelijk vanaf € 75,-- per maand. 
 
 
 Bestel IBIO nu