SKEYNDOR Corrective                                                                

Skeyndor     Mannen by Skeyndor     Zonnebrandcrèmes SKEYNDOR    

Ze verdwijnen: niet alleen die vervelende expressielijntjes, maar zelfs diepere rimpels. Zonder chirurgische ingrijpen
 
en zonder botox-injecties. Dankzij Skeyndor Corrective kan iedereen op weg naar een jeugdige uitstraling.

Drie jaar onderzoek, 25 geteste substanties en een studie van maar liefst 200 combinaties gingen eraan vooraf: de introductie van Corrective Line van Skeyndor. De Corrective Line van Skeyndor bestaat uit een anti-rimpelcrème, een gezichtsserum, een lipcontourfiller en een liftende oogcrème. De producten beloven het alternatief te zijn voor plastische chirurgie en zelfs de meest diepe rimpels te laten verdwijnen. Het resultaat? Een jonger uitziende huid en een verbeterde stevigheid. Corrective Line van Skeyndor vermindert spiercontracties, verhoogt het huidvolume en vult rimpels. Daarnaast zorgt het ervoor dat de celdichtheid verbetert en het regeneratieproces van de huid gestimuleerd wordt. Corrective Line van Skeyndor bevat peptiden en plantenextracten met een spierontspannende werking, zoals Kuiflavendel en Acmella Oleracea. Stoffen – waaronder hyaluronzuur en microspheren – zorgen ervoor dat de huid meer volume krijgt.

 
 Noblesse Oblige laat u nu kennismaken met het allernieuwste op het gebied van huidverzorging: Viper Venom. Het is zeker niet overdreven om te praten over een revolutionair product. Het is ontwikkeld in Barcelona.
 
Wetenschappers zijn drie jaar bezig geweest om te vinden wat ze zochten: Viper Venom. Dat is een synthetisch product waarmee je het verouderingsproces van de huid doeltreffend tot staan kunt brengen.
 
Voor een optimaal resultaat bevelen wij u als start een kuur aan van 4 maal een wekelijkse behandeling van een Mesoscience Corrective sessie (met Mesoscience apparatuur) inclusief daarbij een totaal pakket Skeyndor Corrective producten voor thuisgebruik gedurende deze kuurperiode.