Gezichtsverzorging producten DARPHIN                                   

Darphin
 

3D Programma

Serum – Repair (herstellen)
Het serum van Darphin behandelt de specifieke behoeften en problemen van de huid. Deze krachtige, geconcentreerde formules met een selectieve mix van aromatische planten en oliën herstellen de huid. 's Morgens aanbrengen vóór de geschikte crème.

Aromatic Care – Restore (reguleren)
De aromatische verzorging van Darphin helpt de huid te reguleren en in balans te brengen. De aromatische olie zorgt voor een gevoel van genoegen en welzijn, wat van belang is voor innerlijke en uiterlijke schoonheid. Deze heerlijke, werkzame mix van aromatische essentiële oliën en selectieve extracten geven ook de uitstraling van de huid een oppepper. 's Avonds aanbrengen vóór de geschikte crème.

Crème – Replenish (voeden)
De crème van Darphin levert corrigerende en beschermende bestanddelen, die bijdragen aan het uiterlijk en inspelen op de behoeften van de huid. Nauwkeurige formule met heerlijke aromatische extracten, voedend en vochtvasthoudend, beschermend tegen vrije radicalen en tekenen van huidveroudering. 's Morgens en 's avonds aanbrengen, na het juiste serum of aromatische verzorging.
 

 
Een goede huidverzorging
Naast de salonbehandelingen is het belangrijk dat u ook thuis de huidverzorging voortzet om de werking van de producten te behouden. Het is van belang dat de resultaten en het werk in de salon ondersteund worden met de hierop afgestemde producten tijdens de dagelijkse huidverzorging. De dieptewerking van de werkstoffen, het bereiken van een vernieuwd evenwicht en het correcte voeden van de huid zijn zaken die alleen bereikt worden bij een systematische aanpak. Deze begint bij de basis van iedere behandeling, de thuisverzorging.
Niet correct afgestemd productgebruik en onregelmatig of incompetent gebruik van de diverse aansluitende verzorgingsproducten tijdens de dagelijkse verzorging kunnen het resultaat van de salonbehandelingen teniet doen.
Om deze reden is het zeer belangrijk voor iedere cliënt te weten dat een goede huidverzorging met de juiste producten bij de thuisverzorging een geïntegreerd onderdeel is van een behandeling die succes als eindresultaat moet geven.

De producten van Darphin zijn te koop in onze Salon.