Definitief ontharen   IPL Medcos                                                                       
 
 
Beauty     IPL Medcos     definitief ontharen     couperose     acne
 
 
 

Huidverjonging, een zienderogen verbetering van de huid kwaliteit.
Met het ouder worden ondergaat de huid een aantal zichtbare veranderingen. Vaak vertoont de huid fijne lijntjes, vermindering van de elasticiteit en een vergroving van de textuur van de huid. Ook kunnen er pigment vlekken en ontsierde vaatjes ontstaan. Met de medcos IPL kunnen de verschijnselen van huidveroudering worden tegen gegaan, waardoor de huid kwaliteit verbetert.

De behandeling     
De medcos IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met op een volgende flitsen wordt 
het gewenste huid gebied behandeld hoeveel behandelingen er nodig zijn voor een optimaal resultaat, hangt af van de leeftijd en de verouderingsverschijnselen van de huid.

De duur van de behandeling hangt af van de grote van het te behandelen gebied en varieert van 10 tot 15 minuten. Tussen de op eenvolgende behandelingen ligt een periode van 2 weken. Hoeveel behandelingen er nodig zijn voor een optimaal resultaat, hangt af van de leeftijd en de verouderingsverschijnselen van de huid.

Doorgaans zijn 6 tot 8 behandelingen nodig voor een huidverjongend effect. Omdat het verouderingsproces van de huid gewoon doorgaat, adviseren wij iedere 3 maanden een vervolg-/onderhoudsbehandeling,
teneinde van het resultaat optimaal te houden.