Couperose behandeling  IPL Medcos                                                
 
Beauty     IPL Medcos     definitief ontharen     acne     huidverjonging
 
   

 
Couperose 
Couperose is het verwijderen van de rode adertjes in het gelaat. Couperose is het optreden van uitgezette, verwijde rode adertjes in het gezicht, meestal op het gezicht. Veel mensen hebben couperose en ervaren het als storend in een cosmetische zin. Men ziet het vooral bij mensen met een lichte huid en het kan op jonge leeftijd al optreden. Met de MedCos IPL kan couperose zeer snel en effectief worden verwijderd.
 

De behandeling     
De MedCos IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met op een volgende flitsen wordt het gewenste huid gebied behandeld. De behandelende vaatjes worden in de meeste gevallen iets donkerder, waardoor het lijkt alsof de couperose erger is geworden. Dit is echter een goed teken, dit houdt in dat de vaatjes geraakt zijn en snel zullen verdwijnen.

De duur van de behandeling hangt af van de grootte van het te behandelen gebied en varieert van 10 tot 15 minuten. Tussen de op eenvolgende behandelingen ligt ongeveer een periode van 2 weken.

Met de MedCos IPL is het mogelijk om couperose definitief te verwijderen. Doorgaans is met een behandeling van 3 keer al een enorm resultaat zichtbaar. Gemiddeld zijn er rond de 5-8 behandelingen nodig voor een goed eindresultaat. Omdat er altijd weer nieuwe vaatjes kunnen ontstaan, raden wij u aan om ieder jaar een vervolg-/onderhoudsbehandeling te ondergaan teneinde het resultaat optimaal te houden.