Nieuw producten DARPHIN                                                       
 
Darphin
 
 
Lift Renewal Series
Wanneer de huid niet meer vitaal is en extreem vermoeid, dan duurt celvernieuwing langer, dit kan dan zelfs langer duren dan de 28 dagen die nodig is voor een gezonde huid. De tekenen van veroudering zijn steeds beter zichtbaar en de huid kan niet meer tijdig herstellen. Het is dan dus nodig om de huid een intensieve, diepe behandeling te geven om zo op een actieve manier tegen de tekenen van de tijd te vechten.

Met de Stimulskin Plus Lift renewal series biedt Darphin een echte tegengif om de jeugdige uitstraling van de huid te activeren.

Deze 30 daagse kuur werkt op twee niveaus voor een effectieve anti-aging werking:
  • stimuleert de natuurlijke celvernieuwing
  • versterkt de structuur van de huid
Gebruik deze kuur 3 tot 4 keer per jaar als de huid het hard nodig heeft (extreme vermoeidheid, verandering van seizoen,
lange blootstelling aan de zon, hormonale veranderen etc.).
                                                 
Adviesverkoopprijs: € 280,00  
                                             

 
Firming Wrinkle Repair Serum
Dit programma is opgebouwd rondom de exacte celinformatie om zo een jeugdige huid te krijgen. Het programma stimuleert de synthese in de fibroblasten van de twee belangrijkste eiwitten die de structuur van de huid verstevigen en kalmeren: collageen en elastine.

Gedurende de nacht neemt de natuurlijke productie van collageen- en elastine vezels af, vezels worden zwakker en de collageen-elastine structuur verslechtert. De huid verliest haar stevigheid, dichtheid, souplesse en elasticiteit en diepe rimpels kunnen ontstaan.

De innovatieve technologie van het nieuwe Prédermine Firming Wrinkle Repair Serum is een revolutie op het gebied van anti-age huidverzorging dankzij het Smart Firming System*. Dit revolutionaire serum vermindert zichtbaar rimpeltjes en lijntjes en maakt de huid voller van binnenuit. Als de jeugdigheidseiwitten opnieuw geprogrammeerd zijn wordt de huid ook steviger en hervindt haar veerkracht.

 

* Smart Firming System: werkt in 3 cruciale fases. Het begint bij het wakker schudden van de fibroblasten om de productie van nieuwe collageenvezels te stimuleren. Daarna reorganiseert en versterkt het de elastinevezels om te zorgen voor een voortdurende bescherming van de nieuwe structuur. Door de beschermende structuur is het oppervlakte van de huid steviger en gekalmeerd en voelt zacht aan.

Adviesverkoopprijs: € 119,00