BEAUTYBLOG NOBLESSE OBLIGE


IBIO ; dag 20 t/m 24 - dinsdag 26 september 2017

Kom ik er net achter dat ik helemaal mijn laatste dagen IBIO ben vergeten te bloggen, terwijl ik net aan een korte herfstkuur wil beginnen....
 
Dag 20 t/m 24 waren redelijke dagen geweest, gezien alle onverwachte drukte en stress die er was.  Ik heb opgepast met de koolhydraten en slechte suikers, maar wel ter ontspanning wat wijn gedronken. Oh, oh, dat is zeker niet volgens de richtlijnen!
 
 
Het eindresultaat was 84,5 kilo, waar ik gezien de "strengheid" van mijn kuur best tevreden mee ben.  Ik had nog wel een paar kilo lichter kunnen zijn, maar dat doen wij dan gewoon naar de zomervakantie.
 
De ampullen van IBIO hebben mij werkelijk erg geholpen; geen honger gehad en ook weinig behoefte aan suikers en koolhydraten.
 
Nu genieten van de zomer en in de herfst gaan we op naar de 81,50 kilo!!
 
 
 
 
 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >