BEAUTYBLOG NOBLESSE OBLIGE


IBIO ; dag 12 t/m 19 - vrijdag 23 juni 2017

Soms loopt het allemaal net iets anders...
 
Iedereen zal wel gedacht hebben: "Blogstilte" , hoe gaat het nu met Andre en de IBIO?
 
Mijn mooie voornemen om de afgelopen week superstreng te zijn en snel naar de 85 kg te gaan is niet helemaal volgens plan verlopen.
 
Als coach ben ik zo beetje alle problemen tegengekomen waar mijn klanten ook regelmatig mee worstelen. Een onverwachts druk en onregelmatig werkschema, wat sociale verplichtingen en 's avonds na een dag hard werken veel zin in een nootje en een glas wijn. 
 
Ik zeg mijn klanten altijd: wees streng, want dan zijn de verleidingen het kleinst en de volgende dag voel je je dan superfijn dat je niet gezondigd hebt.

Ik heb de afgelopen week soms van mijzelf lopen balen omdat ik na een avond met een glas wijn en wat noten de volgende dag geen gram was afgevallen.
Ik voelde mij wel fit 's ochtends, maar ik wil richting de 82 kg.
 
Afgelopen woensdag heb ik een goed gesprek gehad met mijzelf en een doel gesteld voor deze week.  Vanochtend moest ik 86 kg wegen, zodat ik van het weekend naar de 85 kg kan gaan.
 
Ik heb de woensdag en donderdag mij behoorlijk netjes aan het protocol gehouden met een paar kleine zonden en vanochtend stond er 86,2 op mijn weegschaal.
 
Ik ben  nu zo'n 6 kg lichter en de laatste 4 kilo moeten er ook nog af.  Ik ga weer vrolijk en vol goede moed verder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >