Wie is Dulce Vida Sugaring (DVS)?

Uit Mexico en nu in Nederland. DVS is een salon gespecialiseerd in hoogwaardige suikerepilatie (bal-in-handtechniek), ontharingsopleidingen  en -werk in een kader van hoge kwaliteit, gastvrijheid en persoonlijke service. Op elk moment streven ze ernaar dat hun klanten zich op hun gemak en in vertrouwen voelen. Bovendien zijn ze altijd in voortdurende verbetering.

Elizabeth is de Sugarista bij DVS binnen salon Noblesse Oblige. Ze is een doorgewinterde professional met 6 jaar ervaring op het gebied van suikerbehandeling en getraind met de laatste updates op het gebied van ontharing en suikerbehandeling om uw vragen te beantwoorden. Zij is Engels en Spaans sprekend

Waarom DVS?

Is het de eerste keer dat u epileert? Heeft u eerder een slechte ervaring gehad? Je hebt een lage tolerantie voor pijn, maar je wilt toch haarloos zijn? Is je huid te gevoelig? U heeft een andere methode geprobeerd, maar u ziet geen resultaat? Heeft iemand tegen u gezegd dat u een moeilijk geval bent? Is je haar te dik? Ben je te verlegen?……..

DVS heeft je! Voor zowel vrouwen als mannen.

Hun grootste onderscheidende factor schittert sinds uw eerste bezoek omdat zij de tijd zullen nemen om uw vragen, zorgen en verwachtingen met betrekking tot deze methode en hen te leren kennen. Momenteel staat DVS ook op Treatwell.

Voor afspraken: schijf ons een WA +31 617684272

Openingstijden: dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur