Ontharen tijdelijk of definitief                                      
 
Beauty     Prijslijst ontharen
 
Salon Noblesse Oblige is zowel gespecialiseerd in tijdelijk als definitief ontharen van lichaam en gezicht.


WAXEN / HARSEN

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Hygiëne en resultaat staat bij ons voorop.Wij waxen dagelijks zowel de man als de vrouw. Eerst zal de huid worden ontsmet. De warme wax brengen we aan met spatels of een roller, vervolgens trekken we met een snelle handbeweging de wax van de huid af. Daarna wordt de huid gekalmeerd met een lotion waarbij de lege haarzakjes dichttrekken en ten slotte zal de huid nabehandelt worden met een cooling gel.

Voor de Brazilian werken wij tegenwoordig ook met LYCON wax.
 

Wij gebruiken een warme bijenwas die ook gebruikt kan worden bij een zeer gevoelige huid denk hierbij aan bijvoorbeeld de schaamstreek. Goede producten zorgt voor een goed resultaat!
 
Een zachte en gladde huid maakt dat je je sexy voelt.

Advies voor thuis en vervolg:

 • Gebruik vanaf de eerste dag na de waxing onze Post-Depil concentraat. Dit is een actief concentraat tegen irritatie door ontharingsbehandelingen voor de huid. Op basis van een mix van actieve bestanddelen die roodheid bestrijden en de weerstand van de huid verhogen, waardoor porien minder ontsteken. Het concentraat bevat een keratolytisch bestanddeel dat de haarwortels helpt verzwakken waardoor de haargroei vertraagt.
 • Wax met regelmaat voor een optimaal resultaat. Kom afhankelijk van jouw haargroei 3 tot 6 weken na je vorige afspraak terug; je haar moet ten minste 1 mm lang zijn.
 • Scrub vanaf 3 dagen na de behandeling de huid 3 keer per week om de huid zacht en glad te houden en ingroeiende haren te voorkomen.
 • Neem als je heel gevoelig bent 30 minuten voor de behandeling een paracetamol.
Vooral niet doen de eerste 24 uur na het waxen:
 • Neem geen heet bad of hete douche.
 • Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
 • Ga niet naar de sauna.
 • Blijf uit het zwembad én uit zee.
 • Draag geen strakke of niet-ademende kleding.
 • Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid.
 • Raak de gewaxte huid niet aan met nagels of vingers (enzovoort!) als die niet brandschoon zijn; lege follikels (haarzakjes) zijn gemakkelijk toegankelijk voor bacteriën. Gewoon even zo veel mogelijk afblijven!
 • Gebruik geen bruinende crèmes of crèmes met vettige oliën.
 • Gebruik geen producten die Alpha Hydroxy Zuren (AHA) bevatten. Die kunnen gevoeligheid en irritatie veroorzaken.

Nog meer advies voor na de waxing:

 • Scrubben pas na 2 dagen na de waxing.
 • Maak geen afspraak vlak voor of tijdens je menstruatie als je dan extra gevoelig bent.
 • Scheer je haar nooit tussen de waxafspraken door. Dit verstoort de ontharingscyclus!
 • Gebruik als je na 24 uur weer in de zon kan, een goed zonneproduct met een hoge beschermingsfactor.

In plaats van harsen of epileren kunt u tegenwoordig ook kiezen voor definitief ontharen
. Wilt u zich in de toekomst niet meer druk maken over stoppeltjes óf heeft u altijd zo’n last van ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen. Met de IPL Medcos methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden!
 
 
Hoe dit kan? Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren.
Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een
haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 6 en 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar één onderhoudsbehandeling.
   
Gemiddelde behandeltijd (per behandeling):

bikinilijn: 5-10 minuten
oksels: 5-10 minuten
volledige rug: 20-30 minuten